Geef zelf vorm aan jouw woning in Castra Nova


 

De makelaar nodigt geïnteresseerden uit om samen met de projectontwikkelaar rond de tafel te gaan. Er is namelijk veel meer mogelijk dan nu geschetst is. “Wij snappen dat wie op deze plek wil wonen, in dit bijzondere gebouw, specifieke woonwensen heeft. Vertel ze!”

 “Wat je woonwensen ook zijn, wij gaan samen met jou bekijken of het mogelijk is. Het typerende karakter van de oude school willen we echter hoe dan ook behouden, net als de Romeinse historie, die een belangrijke rol op deze locatie speelt. Het is een uitdaging om beide verhalen met elkaar samen te laten smelten. De toekomstige bewoners spelen daarin een belangrijke rol.”

 

 

 

Schoolkasten - Castra Nova

Schoolgebouw - Castra Nova

 

 
School

De nieuwbouw

“De nieuwbouw krijgt een modern tintje, maar is toch duidelijk familie van het schoolgebouw. Dat zie je terug aan de dakconstructie en de toevoegingen zoals dakkapellen, dakranden en luifels boven de voordeur. Het leemkleurige metselwerk doet denken aan de oude Romeinse Castra, terwijl de speelse gevelindeling de woningen een eigen aanzicht geven.” 

 

Een persoonlijk thuis

“De ontwerpen moet je vooral zien als eerste aanzet. Wij willen graag van toekomstige bewoners horen hoe zij graag zouden willen wonen. Er is namelijk veel mogelijk. Meer of minder slaapkamers? Werken en wonen combineren? Een extra badkamer? Vertel je woonwensen aan de ontwikkelaar en samen gaan we aan de slag om van jouw woning in Castra Nova een persoonlijk thuis te maken.”

 

Nieuwbouwwoningen

 

De school

 

 

 

 

persoonlijk thuis

 

De school 2

 

 

 

 

 

Interesse in
wonen op deze plek?


Vertel ons uw woonwensen en maak uw persoonlijke account aan. We houden u dan regelmatig op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en u ontvangt spoedig een uitnodiging voor een informatieavond.

 

Aanmelden

 

Bank

 

 

Aanmelden

Meld je aan en blijf op de hoogte!

aanmelden